Tuesday, February 12, 2013

Ya Allah , Kuatkan Aku :'(

Hello all ~

    Dah setahun ke dua tahun ekk kami tak masuk sini ?? Hmm . Biasalah .Dah layann blog baru . Hikhik :D Kali nieh kami bukak blog nieh pun sebab nak buat entry pasal Mohd Izzuddin ! Sumpah sedihhhh lepas dapat tahu dia dah ada orang lain :'(


     Niehh laaa gambaran perasaan kami masa tuhh . Sumpah sedih ! Tapi.... memang salah kami jugak kan  .Terpaksa lah kami terima dengan redha . Walaupun cuba untuk meredhakan , tapi susah woo ! Sampai sekarang pun kami takboleh nak terima lagi kenyataan tuhh !! Errghh , kenapa lahh perempuan tuh perlu hadir ?? Kau dari mana haaahh wahai Mrs S ????????

     Ermm , sangaaat lahh sakit hati . Dah laa , malas pulak kami nak mention bebanyak . Nieh ada sekeping dua gambar sebagai penarik minat . Thankss yaa pada yg melawat sini ..




Nieh post Izzuddin yang lama , sempat kami stalk ~ *Hanya Tinggal Kenangan* :'(




     Ohyaaa , ada jugak picture perempuan yang latest tuhh . Tidak dinafikan , dia CANTIK beribu riban kali ganda nyaa dari kami ... Tahniah lahhh yerr =='






And yang nieh pulak , makhluk Allah yang berjaya gantikan tempat kami ! Tahniah yerr ADIK ~

     Memang nampak post kami macam jahat , tapi maaf . Hati sakit :'( Whatever pun , kami doakan hampa bahagia dengan perempuan yang hampa sayang niehh . Semoga kekal seperti yang dia inginkan....

1 comments:

Mohamad Kamil said...

Kalo dlm kelas, IMAN BIN SAZALI je la yg sudi duk sebelah ak. Kalo yg lain tu, sume nk cabut lari dari ak. Diorang ni la kwn bangsat yg tak bole menerima kekurangan ak. Ko patut bersyukur kerana mempunyai sahabat yg penyayang. Ak doakan semoga ko dan sahabat ko akan berkekalan ukhwah hingga ke akhir hayat.