Tuesday, February 12, 2013

Ya Allah , Kuatkan Aku :'(

Hello all ~

    Dah setahun ke dua tahun ekk kami tak masuk sini ?? Hmm . Biasalah .Dah layann blog baru . Hikhik :D Kali nieh kami bukak blog nieh pun sebab nak buat entry pasal Mohd Izzuddin ! Sumpah sedihhhh lepas dapat tahu dia dah ada orang lain :'(


     Niehh laaa gambaran perasaan kami masa tuhh . Sumpah sedih ! Tapi.... memang salah kami jugak kan  .Terpaksa lah kami terima dengan redha . Walaupun cuba untuk meredhakan , tapi susah woo ! Sampai sekarang pun kami takboleh nak terima lagi kenyataan tuhh !! Errghh , kenapa lahh perempuan tuh perlu hadir ?? Kau dari mana haaahh wahai Mrs S ????????

     Ermm , sangaaat lahh sakit hati . Dah laa , malas pulak kami nak mention bebanyak . Nieh ada sekeping dua gambar sebagai penarik minat . Thankss yaa pada yg melawat sini ..




Nieh post Izzuddin yang lama , sempat kami stalk ~ *Hanya Tinggal Kenangan* :'(




     Ohyaaa , ada jugak picture perempuan yang latest tuhh . Tidak dinafikan , dia CANTIK beribu riban kali ganda nyaa dari kami ... Tahniah lahhh yerr =='






And yang nieh pulak , makhluk Allah yang berjaya gantikan tempat kami ! Tahniah yerr ADIK ~

     Memang nampak post kami macam jahat , tapi maaf . Hati sakit :'( Whatever pun , kami doakan hampa bahagia dengan perempuan yang hampa sayang niehh . Semoga kekal seperti yang dia inginkan....