Monday, April 23, 2012

Still Love Or NOT =='

    Hello blogger ! Sekian lama menyepi right ? Entahlaa kenapa ,rasa not in mood to update the blog ==' . But ,malam ni pulak tetiba rasa nanak update pulak .Aneh kan manusia? Kejap begitu ,kejap begini . Apa pun , begitulah lumrah alam . Subhanallah!


Okay ,lets proceed about tonight's title . Hmm, Still Love Or NOT ? What does it mean ekhh ?

Actually ,kami pun tak tahu apa nak cakap .Tapi post nih lebih kurang menggambarkan perasaan kami sekarang lahh jugak >< Kami ada kan story pasai YAYANG kami? Tapi sekarang we're just friend . FRIEND ,thats all! Tapi kan ,hati kami still sayang dia .Tapi jugak,kadang-2 rasa sayang tu macam dah pergi pun ada . Entahlaa ! Kami really tak tahu apa sebenarnya rasa hati kami sekarang nihh . Yess ,seriusly said ,kami dah rasa kehilangan dia! Sedih? Happy? Geram? Benci? Demmmm ! Apa pun tak tahu nak dikatakan . Erghhh!

Dia sendiri pun buatkan kami blurr .Kadang-2 dia layan kami dengan tersangatlahhhh SWEET , tapi kadang-2 pulak macam nak tak nak je layan :( Awak ,sedih tau tak! Mana awak yang dulu tuh? Okay .Malam 22April2012 ,kami dah nekad ngan Nyet kami, kami kena lupakan cerita lama kami ! Kamon NANA ! You can do it lahhhh ! Lupakan cerita lama dulu tuh ,anggap dia KAWAN jaa okay ? Sebab dia yang mahu keadaan macam tu .


Dah dah, fullstop! Kami kena move on ! Chaiyuk chaiyuk :)) Kawan- kawan semua ada di sisi. Sekian dulu coretan JIWANG kali nih .Wsalammm .




1 comments:

Khalidah Athirah said...

atotoooo ... ksianyaaa :)