Wednesday, February 22, 2012

23February2012 :)

Assalamualaikum w.b.t ...........

    Selamat hari KHAMIS to all ! Hahaha .Hari hari aku kebosanan duduk rumah ,tapi rasa bahagia ja bila boleh duduk rumah .Cakap PARIA apaa nih erk ? Opsss ,satgi masuk paper ,jadi macam kes INTERLOK pulak duk pakai perkataan pelik pelik nih ! Huhuhu . Bukan boleh kira kan ? Haa ,dah makan semua ? Dah mandi ? You all sihat ? Saya pun bahagia ja kat sini ,dilamun perasaan bahagia jaa . Entah kenapa kan ? Hahaha .

    Alhamdulillah laa boleh merasa kebahagiaan.Daripada sentiasa dalam kesedihan sajaa kan ? Huhuhu .Haa ,pagi tadi ,my beloveeee Twinny ,kak Izzah tersayanggg nih call . Nangis nangis pulak .Kesiann la hang kak oii .Takpaa kak, ada hikmah disebalik apa yang terjadi . Semoga si Captain sedar sikit dia dah sakitkan hati Twinny terbaik akuu ! Sedarlah Captain oi ! To kakak ,hope hiang sabar kay sayangg ? Aku sentiasa ada untuk hiangg darlingg <3 Awwwww

    Okay lahh ,setakat ini sahaja kot .Idea dah blank. Nanti nanti pulak kiterr post lagi yerr ? Take care all ! I Love You all <3 Loveee my Mr.Izzudin moreeeee !


P/s : Mohd Izzuddin ,kiterrr sayanggg awak sesangat tahuu ! Muahhh <3

0 comments: