Tuesday, January 31, 2012

Triple Loving Twinny :)

Assalamualaikum w.b.t...

  Dah lama niat di hati kite nak post sal mende nih. Baru harini niat nih akan di-kenyataankan. Actually, kite nak post about Triple Loving Twinny ! Ahaa , menarik kan tittle post yang ini? Huhu. Its all about me, my Twins ;Izzah and Nadya :) Okay , starting with the basic story about us first .

Nana , thats me :)

  No need to story lahh erk? You all semua mesti dah kenal .Kite kn tuan punye blog, kalo korang tak kenal memang sahajeeee lahh . Hehehe . Proceed to the next person ......


Izzah :)

  Kakak ! At last , kite post jugak kan mende nihh , same cam kt blog awak .Huhu. Okay , si kakak kite nih namanya Nur 'Izzah 'Izzati Bt Zulkifli . Special tuh nama dia, ade dua ( ' ). Hehe .Kakak ini comel , kecik molek jer orgnyeee ! Huhu. Nanti tengok jela sendiri ekh?Kakak kita nih lahir pada 07 September 1994 .Sebab dia lagi tua dari kite lah yang buatkan kite panggil dia kakak . Tapi kan, ade citer disebaliknya kenapa kite panggil dia kakak .Apapun, lupakan jela . Dah lalu .About kenakalan kite ngn dia lahhh :) Kakak kite nih dapat PLKN , awww ! Nanti kite kene tinggal la pulakk :( Tadak lahh orang nk dengar prob kite lagi . Alaa,relex laahhh, 3bulan je pon .Sama gak mcm 'YOU' , yg sedang berada di PLKN Sik sekarang .Huhu. Okay-3, kakak kite sedang dijaga oleh seseorang sekarang ,nak tahu tak siapa? 'HAMPAAAA' lahh orang tersebut ,kan-3 kakak? Hahaha . Sudah-2 laa citer sal kakak yang ini, kite nak story yang lagi sorang kakak pulak .Hehehe .Inilahh dia orang yang dimaksudkan :)

kakIzzah syg :)

Nadya :)

  This is about my newest kakak ! Siapakah ? Ini dia ,Zahiratul Nadyah Binti Zuraidy .Kakak yang ini baru lagi dalam relation kitorang ini .Kakak, kite sayang kakak sama jugak macam kite sayang kakIzzah tuh, relex tauu! Huhu . Okay-3, kakak kite yang ini stay Penang .Kakak nih lahir 17 February 1994 nuhh .Paling tua la kiranya kan dalam adek-beradek Twins kitorang nih .Tua pon, dia paling lawooo ! Hehe .Sama jela ngn kakIzzah tuh .Kite jela yang kurengg segakk kit :) Kakak kite yang ini dah meng-declair kan hubungannya , so boleh la kite mention nama si dia, Wan Muhd Khairi Wan Othman, ore Ganuuuu nuhh ! Hahaha .Konon-2 laa nk cakap Ganu , maaf lerr yer, toksey aku kecek bahaso mung :) Haa , kakak, hope bahagia forever yaa dengan cik abang yang ini ? I'll pray for both of youu okay? Inilah kakNadya kite ! Ushaa yaaa ?

kakNadya darlinggg :)

  And , bawah nih some stuff yang buktikan bahawa kitorang dah lama kawan;sejak zaman persekolahan .Hahahaha
Nadya , Nana(me lahh), Nad ( dah termasuk,biarkan) :)

Nana ( me again), IzzahZati :)


  P/s : Post ini tidaklah se-menarik post yang diorang buat :)

0 comments: