Tuesday, January 31, 2012

First of February

Assalamualaikum w.b.t ....

  Wah,dah masuk bulan kedua buat tahun 2012 ini yaa! Cepat betul masa berlalu kan kengkawan? Sama lahh macam kite,kite pon dah banyak buat perubahan dalam diri kite. Macam dalam post-2 yang sebelum-2 ni lahh. Korang semua pon tahu kot kan ? Biasalahh, hidup kena lah selalu move on, baru ada kemajuan dalam hidup kita semua .Kite harap, bulan yang kedua ini tidak dibazirkan begitu sahaja lahh macam yang kite dah buat masa bulan yang pertama ;a.k.a bulan percubaan .Hahaha .

  Ahaa, cakap sal bulan February nih kan, esok ;02 Feb 2012 ,ada birthday someone tauu ! Nak tahu siapa ? Huhuhu .My Baby lahhh! YOU, happy birthday okay? Kite sayangggg YOU sesangat .YOU dah dapat hati kite sepenuhnya tauu .Hehehe. Kite harap YOU akan jaga hati kite dengan sebaik yang mungkin lahh yaa ? YOU adalah orang kedua yang dah buat hati kite lembut .Sebelum nih, hati kite susah nak terima lelaki dalam hidup  . Tapi lepas orang first tuh, YOU lahh yang dah buat hati kite lembut balik . YOU selalu care sal kite. Okay,dah-3! Haa, kite dah tanya apa YOU nak kan? YOU nak kite nyanyi kat YOU ?Ayooo, kite tak sihat lagi lahh yOU,sebab kite tak makan ubat . Tuh pon,sempat je kan YOU marah kite, sebab ? TAK MAKAN UBAT je pon :( Hahaha .Tapi takpe, bukti yang YOU nihh sweeetttt sangat, such a CARING person YOU know ? Mmuahhhh ! Iloveyouuu <3

Special for YOU Baby :)




P/s : YOU, Happy Birthday yaaa ! Kite sayanggggg sangat kat YOU . Nanti kite kasi hadiah tauu :)

0 comments: