Tuesday, January 31, 2012

First of February

Assalamualaikum w.b.t ....

  Wah,dah masuk bulan kedua buat tahun 2012 ini yaa! Cepat betul masa berlalu kan kengkawan? Sama lahh macam kite,kite pon dah banyak buat perubahan dalam diri kite. Macam dalam post-2 yang sebelum-2 ni lahh. Korang semua pon tahu kot kan ? Biasalahh, hidup kena lah selalu move on, baru ada kemajuan dalam hidup kita semua .Kite harap, bulan yang kedua ini tidak dibazirkan begitu sahaja lahh macam yang kite dah buat masa bulan yang pertama ;a.k.a bulan percubaan .Hahaha .

  Ahaa, cakap sal bulan February nih kan, esok ;02 Feb 2012 ,ada birthday someone tauu ! Nak tahu siapa ? Huhuhu .My Baby lahhh! YOU, happy birthday okay? Kite sayangggg YOU sesangat .YOU dah dapat hati kite sepenuhnya tauu .Hehehe. Kite harap YOU akan jaga hati kite dengan sebaik yang mungkin lahh yaa ? YOU adalah orang kedua yang dah buat hati kite lembut .Sebelum nih, hati kite susah nak terima lelaki dalam hidup  . Tapi lepas orang first tuh, YOU lahh yang dah buat hati kite lembut balik . YOU selalu care sal kite. Okay,dah-3! Haa, kite dah tanya apa YOU nak kan? YOU nak kite nyanyi kat YOU ?Ayooo, kite tak sihat lagi lahh yOU,sebab kite tak makan ubat . Tuh pon,sempat je kan YOU marah kite, sebab ? TAK MAKAN UBAT je pon :( Hahaha .Tapi takpe, bukti yang YOU nihh sweeetttt sangat, such a CARING person YOU know ? Mmuahhhh ! Iloveyouuu <3

Special for YOU Baby :)




P/s : YOU, Happy Birthday yaaa ! Kite sayanggggg sangat kat YOU . Nanti kite kasi hadiah tauu :)

Stuff About Love

Cinta sejauh bumi ke langit .
Semanis gula-gula kapas .










Sesungguhnya , carilah CINTA SAMPAI SYURGA .
Di mana, cinta tersebut datangnya dari Allah :)


Seindah alam ciptaan-Nya .


Semanis cinta ilmu .











P/s : Jika kita mencintai seseorang,kita akan sentiasa mendoakannya walaupun dia tidak berada di sisi kita.

Triple Loving Twinny :)

Assalamualaikum w.b.t...

  Dah lama niat di hati kite nak post sal mende nih. Baru harini niat nih akan di-kenyataankan. Actually, kite nak post about Triple Loving Twinny ! Ahaa , menarik kan tittle post yang ini? Huhu. Its all about me, my Twins ;Izzah and Nadya :) Okay , starting with the basic story about us first .

Nana , thats me :)

  No need to story lahh erk? You all semua mesti dah kenal .Kite kn tuan punye blog, kalo korang tak kenal memang sahajeeee lahh . Hehehe . Proceed to the next person ......


Izzah :)

  Kakak ! At last , kite post jugak kan mende nihh , same cam kt blog awak .Huhu. Okay , si kakak kite nih namanya Nur 'Izzah 'Izzati Bt Zulkifli . Special tuh nama dia, ade dua ( ' ). Hehe .Kakak ini comel , kecik molek jer orgnyeee ! Huhu. Nanti tengok jela sendiri ekh?Kakak kita nih lahir pada 07 September 1994 .Sebab dia lagi tua dari kite lah yang buatkan kite panggil dia kakak . Tapi kan, ade citer disebaliknya kenapa kite panggil dia kakak .Apapun, lupakan jela . Dah lalu .About kenakalan kite ngn dia lahhh :) Kakak kite nih dapat PLKN , awww ! Nanti kite kene tinggal la pulakk :( Tadak lahh orang nk dengar prob kite lagi . Alaa,relex laahhh, 3bulan je pon .Sama gak mcm 'YOU' , yg sedang berada di PLKN Sik sekarang .Huhu. Okay-3, kakak kite sedang dijaga oleh seseorang sekarang ,nak tahu tak siapa? 'HAMPAAAA' lahh orang tersebut ,kan-3 kakak? Hahaha . Sudah-2 laa citer sal kakak yang ini, kite nak story yang lagi sorang kakak pulak .Hehehe .Inilahh dia orang yang dimaksudkan :)

kakIzzah syg :)

Nadya :)

  This is about my newest kakak ! Siapakah ? Ini dia ,Zahiratul Nadyah Binti Zuraidy .Kakak yang ini baru lagi dalam relation kitorang ini .Kakak, kite sayang kakak sama jugak macam kite sayang kakIzzah tuh, relex tauu! Huhu . Okay-3, kakak kite yang ini stay Penang .Kakak nih lahir 17 February 1994 nuhh .Paling tua la kiranya kan dalam adek-beradek Twins kitorang nih .Tua pon, dia paling lawooo ! Hehe .Sama jela ngn kakIzzah tuh .Kite jela yang kurengg segakk kit :) Kakak kite yang ini dah meng-declair kan hubungannya , so boleh la kite mention nama si dia, Wan Muhd Khairi Wan Othman, ore Ganuuuu nuhh ! Hahaha .Konon-2 laa nk cakap Ganu , maaf lerr yer, toksey aku kecek bahaso mung :) Haa , kakak, hope bahagia forever yaa dengan cik abang yang ini ? I'll pray for both of youu okay? Inilah kakNadya kite ! Ushaa yaaa ?

kakNadya darlinggg :)

  And , bawah nih some stuff yang buktikan bahawa kitorang dah lama kawan;sejak zaman persekolahan .Hahahaha
Nadya , Nana(me lahh), Nad ( dah termasuk,biarkan) :)

Nana ( me again), IzzahZati :)


  P/s : Post ini tidaklah se-menarik post yang diorang buat :)

Wednesday, January 18, 2012

After A Long Timeeee :)

Assalamualaikum w.b.t rakan-2 !

Setelah sekian lama beloggg tidak ku jengah ! HAHA
Alhamdulillah , dah masuk tahun kebebasan akhirnya yaa ?
Kehidupan terasa lebih bermakna ! 
Aummmmmm <3
Btw , thankss very-3 much to my darlingggg , Izazaty kerana meng-edit belogg cek ya!