Tuesday, February 12, 2013

Ya Allah , Kuatkan Aku :'(

Hello all ~

    Dah setahun ke dua tahun ekk kami tak masuk sini ?? Hmm . Biasalah .Dah layann blog baru . Hikhik :D Kali nieh kami bukak blog nieh pun sebab nak buat entry pasal Mohd Izzuddin ! Sumpah sedihhhh lepas dapat tahu dia dah ada orang lain :'(


     Niehh laaa gambaran perasaan kami masa tuhh . Sumpah sedih ! Tapi.... memang salah kami jugak kan  .Terpaksa lah kami terima dengan redha . Walaupun cuba untuk meredhakan , tapi susah woo ! Sampai sekarang pun kami takboleh nak terima lagi kenyataan tuhh !! Errghh , kenapa lahh perempuan tuh perlu hadir ?? Kau dari mana haaahh wahai Mrs S ????????

     Ermm , sangaaat lahh sakit hati . Dah laa , malas pulak kami nak mention bebanyak . Nieh ada sekeping dua gambar sebagai penarik minat . Thankss yaa pada yg melawat sini ..




Nieh post Izzuddin yang lama , sempat kami stalk ~ *Hanya Tinggal Kenangan* :'(




     Ohyaaa , ada jugak picture perempuan yang latest tuhh . Tidak dinafikan , dia CANTIK beribu riban kali ganda nyaa dari kami ... Tahniah lahhh yerr =='






And yang nieh pulak , makhluk Allah yang berjaya gantikan tempat kami ! Tahniah yerr ADIK ~

     Memang nampak post kami macam jahat , tapi maaf . Hati sakit :'( Whatever pun , kami doakan hampa bahagia dengan perempuan yang hampa sayang niehh . Semoga kekal seperti yang dia inginkan....

Monday, April 23, 2012

Still Love Or NOT =='

    Hello blogger ! Sekian lama menyepi right ? Entahlaa kenapa ,rasa not in mood to update the blog ==' . But ,malam ni pulak tetiba rasa nanak update pulak .Aneh kan manusia? Kejap begitu ,kejap begini . Apa pun , begitulah lumrah alam . Subhanallah!


Okay ,lets proceed about tonight's title . Hmm, Still Love Or NOT ? What does it mean ekhh ?

Actually ,kami pun tak tahu apa nak cakap .Tapi post nih lebih kurang menggambarkan perasaan kami sekarang lahh jugak >< Kami ada kan story pasai YAYANG kami? Tapi sekarang we're just friend . FRIEND ,thats all! Tapi kan ,hati kami still sayang dia .Tapi jugak,kadang-2 rasa sayang tu macam dah pergi pun ada . Entahlaa ! Kami really tak tahu apa sebenarnya rasa hati kami sekarang nihh . Yess ,seriusly said ,kami dah rasa kehilangan dia! Sedih? Happy? Geram? Benci? Demmmm ! Apa pun tak tahu nak dikatakan . Erghhh!

Dia sendiri pun buatkan kami blurr .Kadang-2 dia layan kami dengan tersangatlahhhh SWEET , tapi kadang-2 pulak macam nak tak nak je layan :( Awak ,sedih tau tak! Mana awak yang dulu tuh? Okay .Malam 22April2012 ,kami dah nekad ngan Nyet kami, kami kena lupakan cerita lama kami ! Kamon NANA ! You can do it lahhhh ! Lupakan cerita lama dulu tuh ,anggap dia KAWAN jaa okay ? Sebab dia yang mahu keadaan macam tu .


Dah dah, fullstop! Kami kena move on ! Chaiyuk chaiyuk :)) Kawan- kawan semua ada di sisi. Sekian dulu coretan JIWANG kali nih .Wsalammm .




Friday, March 30, 2012

Kegedikkan Sekali Sekala :))

Kamal Arif :)) , siapa siapa ? Hahaha .Inilah singer yang kami jumpa dalam YOUTUBE tadi ! Kami post nih bukan sebab apa , cuma nanak bgitau semua yang muka dia macam muka YAYANG kami :)) Gedik aehh Nana ! Hehehe sekali sekala takpa kot naa ? Awwwww <3

Wednesday, March 7, 2012

7MAC2012 :)

ALHAMDULILLAH
Allah jua Maha Mengetahui akan sesuatu yang diciptakan-Nya :)
Beribu ucapan terima kasih kepada kakak YUSNIZA ,Nana sayang akak !

Thursday, March 1, 2012

With Aidil's Family :)

Sudah tiga hari bermalam di rumah my abg Sani :) Bermain dengan si Muhammad Aidil Zhafran yg manja dan comel ! Hahaha

Friday, February 24, 2012

25FEBRUARY2012 .

Hati mana panas pun kan ?
Macam nak kata ,"Wahai kau ,TERIMA KASIH buat begini!"
Selamat lah hati saya masih baik, otak saya masih waras .

Thursday, February 23, 2012

Meet my FIRST and FOREVER sister ; Siti Khadijah Nur Jasak :)

Siapa lah kan gerangan insan pertama yang bergelar kakak angkat ,yang paling FIRST dalam hidup Nurul Farhana Zainol ? Haa ,inilah dia ; Siti Khadijah Nur Jasak ,the most funniest ,cutest and loveliest sister of me :) Huhu .Sayang ohh kakak yang ini . Ahaa ,yang lain jangan laa kecik hati ,semua kitee sayang tauu ! Yang ini je lebih sikit . Hahaha :p

Comel kan ? Bulat jerr mate diee <3 Awww


Kakak ,adek sayang kak ! Muahhh <3 Iloveyouuuu sis